Om meg

Jeg er en engel som kom til jorden med ett sort vingepar, nå har de skiftet fjær til hvite, med litt sorte kanter..

torsdag 26. januar 2012

Hei, jeg har det skikkelig bra, men jeg er ikke frisk..

Livet mitt nå er perfekt, eller det jeg vil kalle perfekt.. Jeg har jobb, familie, venner, ei nydelig jente, hund, hjem, penger på kontoen og mangler hverken klær eller matrielle ting.. Jobben min elsker jeg, jeg har jo ikke jobbet der i snart 10 år uten grunn.. Familien er alltid der for meg, jeg har aldri følt meg stengt ute. Vennene er der, jeg må bare ikke mure meg inne. Jenta mi er der, selvom vi ikke kan møtes hele tiden, så er hun der. Hunden min er her, hun er suveren. Jeg har egen leilighet og liker meg veldig godt i den.. Så... hva er galt...??


Bildet er funnet på google..


Stemmene, synene, psykiske problemer... Jeg føler nå at jeg må krype til korset og prøve noen nye medisiner, fordi jeg vil ikke ha det sånn.. Vil ikke føle meg langt nede når alt er på plass ellers. Jeg brukte abilify en stund, det var så deilig, stemmene avtok, synene også og jeg følte selv at jeg ikke hadde store svingninger.. For de som virkelig kjenner meg, de vet at jeg har humørsvigninger til tusen, lyse og mørke dager, energi fylte dager, og dager hvor jeg ikke får til og gjøre noe annet enn og lufte hunden. De som ikke kjenner meg så godt vil nok si jeg er ei smilende glad og fornøyd jente.. (Jeg er jo stort sett også det utad)
Abilify måtte jeg slutte med, jeg tålte ikke virkestoffene i dem, det var ett lite nederlag, fordi jeg selv følte de virket, helt til bivirkningene kom. Jeg har også brukt trillafon, fikk mye av det samme på de. Nå sitter jeg og funderer på og prøve noe som heter quetiapin orifarm, men jeg må snakke med lege om det, fordi jeg må ha oppfølging på de. Det eneste jeg håper på er at de fungerer og at jeg får ett mer stabilt liv.. Hvis de ikke fungerer, hva skal jeg da prøve? Noe må vel virke på meg også..?

Bildet er hentet fra google..

Jeg har det så utrolig bra når jeg ikke er så psykisk sliten.. Håper jeg finner rett medisin..