Om meg

Jeg er en engel som kom til jorden med ett sort vingepar, nå har de skiftet fjær til hvite, med litt sorte kanter..

fredag 11. november 2011

Noe litt hyggeligere blogginnlegg..

Jeg føler meg bedre om dagene, stemmene har avtatt mye og musikken er ikke like påtrengende. Jeg ser fremdeles en del syn, men er helt klar over at dette ikke er realistisk. Deilig og føle seg "friskere" igjen. De mørke tankene har forsvunnet helt. Livet er hærlig og jeg nyter hvert sekund.

Message from beyond..


Det er vel ikke til og skyve under en stol at mye av lykken jeg føler inni meg har med ett menneske jeg har møtt nå nylig. Hun får meg til og smile, hun får meg til og le, hun får meg til og glede meg til neste dag. Godt med en ny venn som brer sin positivitet  over meg og smitter meg med den.Jeg synes det er utrolig spennende å bli kjent med nye mennesker, men hun her er ikke kun ett menneske for meg, hun er en som gjør dagene lysere og innholdsrike. Jeg er blitt utrolig fasinert av dette vesenet her. ;) Oxo er hun like glad i dyr og hjerter som meg, kanskje en smule mer glad i dyr til og med og det trodde jeg ikke var mulig og møte noen som var. Mygg er jo også ett dyr. Hmmmm..
(Selvom jeg selv mener at det er en blodtørst jævel som suger i seg mitt blod og gir meg en helvetes hevelse, siden jeg ikke tåler de, men når de allerede har stukket, er det jo egentlig ikke vits i og drepe den, jeg ser faktisk den.. ;)

Vel.. Jeg digger det faktum at vi tar ting med ro og ser hva som skjer, man har jo ikke noe hastverk.. ;)
Ville bare dele dette med leserne mine. Til dere som leser bloggen min.

Det er så deilig at Angelica er tilbake, sola som mange kaller meg.. Håper det er lenge til vi må være oss to igjen, den andre meg er nemlig utrolig negativ og selvdestruktiv..

Nei, nå har jeg bare lyst til og rope det ut av full hals: Carpe diem, dagen er din.. ;)