Om meg

Jeg er en engel som kom til jorden med ett sort vingepar, nå har de skiftet fjær til hvite, med litt sorte kanter..

lørdag 17. desember 2011

Mitt liv som narkoman.

Det hele begynnte veldig uskyldig, men det var vel kanskje ikke så uskyldig med tanke på alderen min.. Jeg begynnte og drikke litt sånn av og til når jeg gikk i 6-klasse, ikke noe jeg gjorde ute blandt folk, men jeg gjorde det. Første gang jeg var skikkelig full var i 7-ende. Da hadde jeg tatt alkohol hjemme, hjembrent, noe jeg delte med venninnen min, heldigvis var jeg smart nok til og blande det ut 50/50 med vann. Vi ble nesten tatt for den drikkingen der, men når jeg skjønte de på ungdomsklubben var ute etter meg, løp jeg alt jeg kunne ned til vannet, tømte det som var igjen av alkoholen og fylte flasken med sand og hev den så langt jeg kunne ut i sjøen. Uten flaske, ingen bevis. Jeg gikk ikke tilbake på klubben den kvelden.
Jeg drakk litt igjennom ungdomstiden, uten at det ble opptaget. Jeg var allerede blitt en mester i og skjule det..


I midten av 8-ende klasse kom det en ny gutt på skolen, vi kom utrolig godt over ens, vi likte det som var skummelt, ulovlig og fant ut at vi hadde mye annet til felles.
Han fortalte meg om lighter gass noe jeg lyttet utrolig spent til. Vi skulle prøve det sammen, han var nok ikke så erfaren han heller, fordi vi sniffet det igjennom nesen. Trodde det var slik man gjorde det, men her startet egentlig mitt rusmissbruk, jeg elsket det jeg fikk ut av rusen.
Jeg lo av alt, jeg så ting som ingen andre så, jeg følte meg bekymringsfri for en liten stund.

Vi flyttet til ett nytt sted og jeg ble mer og mer interesert i hva de forskjellige rusmidlene kunne gjøre med meg, jeg ble introdisert for mer og mer i rusmiljøet. Jeg jugde meg inn i grunn, sa jeg hadde prøvd det før, selvom jeg aldri hadde det. Fordi jeg ville, fordi jeg var nyssgjerrig, fordi jeg ville slippe og tenke. Det gjorde jeg også.

Jeg har vel prøvd det meste innen narkotika, men jeg lovet meg selv en ting når jeg startet og bruke det, jeg lovte også min onkel det samme når han fant ut av at jeg brukte stoff. Jeg lovte og aldri bruke sprøyte. Husker at alle sa det til meg, ja, det sa jeg også når jeg begynnte. Da svarte jeg at, forskjellen mellom deg og meg er kanskje at du sa det, men jeg mener det. Ja, det har jeg iallefall holdt og aldri gjordt og jeg VET jeg aldri kommer til og gjøre det heller.