Om meg

Jeg er en engel som kom til jorden med ett sort vingepar, nå har de skiftet fjær til hvite, med litt sorte kanter..

tirsdag 13. desember 2011

Ting jeg har lyst til og skal gjøre.

Det er noen ting her i livet som jeg har lyst til og gjøre som jeg ikke har hatt sjangsen til og gjøre. En ting jeg kommer til og gjøre til sommeren nå er og hoppe i fallskjerm, det har jeg hatt lyst til i mange år.
Jeg har også lyst til og hoppe i strikk, rafte, fjellklatre. Elsker alt av litt sånn ekstrem sport, det som har holdt meg mest igjen der er mamma, men nå må jeg leve drømmene mens jeg kan, og skape minner for livet.

Jeg har også lyst til og møte Tiësto, det er lissom en av de som har vært den største Dj`en fra jeg begynnte og høre på trance musikken.. Som jeg ikke har møtt enda.



Jeg skal også få tatt lappen, melde meg på teorikurs i januar. Har egentlig ikke hatt skikkelig lyst til og ta lappen før nå, tenk så lettvindt det kunne vært med denne vinteren egentlig, om jeg hadde hatt lappen.. Det skal bli deilig og få lappen og jeg vet jeg kan klare det.. ;)





Jeg har lyst til og reise til Island, Maldivene, Bali og Jamaica, kanskje Mexico.. Det er ting jeg heller ikke ser på som en umulighet.. ;) En gang i fremtiden kanskje.. ;)