Om meg

Jeg er en engel som kom til jorden med ett sort vingepar, nå har de skiftet fjær til hvite, med litt sorte kanter..

onsdag 11. januar 2012

"Hannah-Et liv i to virkeligheter"

I dag har jeg vært på filmpremiere i Oslo på filmens hus. Noe jeg vil kalle en sterk og fin opplevelse. Jeg fikk tårer i øynene flere ganger og opptil flere ganger hadde jeg bare ett ønske om at jeg kunne vært der for henne da, men jeg får heller stille opp for henne nå..
Denne filmen/dokumentaren handler om det og leve med diagnosen paranoid schitzofreni og veien mot et "friskere" liv. Det som er litt spesiellt, er jo at jeg kjenner Hannah fra før hun ble syk og vi har fått tilbake kontakten nå i senere tid. Jeg hadde ikke kontakt med henne når hun var på det sykeste i livet sitt. Så det var sterkt og se henne så neddopet på medisiner og se hvor lite øynene hennes skinte. De var lissom ganske tomme og hun virket utrolig sliten.

Hannah, med filmen i hånden.. ;)

Den Hannah, man ser i dag, er kommet utrolig langt, jeg vet hun har jobbet hardt for og komme ditt også. Kan ikke få sagt hvor stolt jeg er av den jenta. Tøff er hun, også har hun fått tent gnisten i øynene sine igjen. Du ser at hun har det så mye bedre med seg selv. Jeg håper det fortsetter den rette vei for henne. <3

Jeg vil egentlig annbefale alle og se denne filmen jeg har vært og sett i dag, fordi som hun sier selv, vi er individer, forskjellige mennesker vi er ikke en diagnosen vår, men diagnosen er en del av oss, men vi er alle forskjellige.
Eller som ene venninnen hennes sa så flott (Medvirkende i filmen), vi er som regel ikke de som stikker ned folk på t-banen eller de som gjør sånne ting som skjedde på utøya, vi har som regel ett morals kompass, som stopper oss fra og gjøre andre vondt, vi også..


Her er bloggen til Hannah, http://forfatterhannah.com så om dere vil bli enda mer kjent med denne fantastiske sterke jenta, så ta en titt der..
Hvis du vil kjøpe filmen er dette fullt mulig. Send en mail til ann@coates-productions.no - så ordner det seg! Filmen koster 300 kroner for privatpersoner og 400 kroner for skoler/o.l. Dette er inkludert frakt.